Secret Santa Dordrecht

Onder de naam Secret Santa Dordrecht organiseren we ieder jaar een kersttassen-actie. Anonieme sponsoren (Santa's) kunnen zich aanmelden om een tas te vullen met levensmiddelen.
De tassen zijn bestemd voor inwoners in Dordrecht en Papendrecht met een minimum inkomen. Gezinnen en alleenstaanden, met en zonder kinderen, en (eenzame) ouderen die leven van een minima-inkomen kunnen zich vanaf september zelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders  

Gebruik het online formulier op onze Facebookpagina of via het contactformulier hieronder voor aanmelden als santa of als minima voor een kersttas  

Zoals voorgaande jaren zal er ook nu selectief worden gekeken aan wie een kersttas wordt gegeven. Deze kersttas wordt persoonlijk overhandigd door ons eigen Team Santa tijdens een gezellige kerstmiddag met een hapje, drankje en muziekšŸŽ„Aan de kinderen is ook gedacht met lekkere suikerspinnen en popcorn.

Hulpvragers (minima) komen 
alleen in aanmerking voor een kersttas als er door deze persoon nergens anders een ''kerstattentie" wordt ontvangen. Een pakket van de voedselbank is wél toegestaan.


De geweldige jaarlijkse kerstborrel wordt wederom gehouden op zondagmiddag 15 december 2024 in Wijkcentrum Wijkhaven De Staart!

 

Alles wat er wordt opgehaald komt ten goede aan de aangemelde leden voor de Secret Santa actie. Op geen enkele wijze zal Team Santa profiteren van de gesponsorde producten en/of andere reclame mogelijkheden. Wij helpen vanuit ons hart.

Team Santa 

 

 

Wil jij ook een Santa worden en een kersttas vullen?

Meld je dan aan via onze Facebook-pagina,

 

 

of via het contactformulier hieronder.

 

Foto: Frank Boogers